Luovuusryhmät Vuoreksessa

Aikuisten luovat ryhmät Vuoreksessa perjantaisin klo 17.30-19.30. Lue teemoista tarkemmin kuvan alta.

Teemat:

  1. Mandalatyöpaja 19.1. klo 17.30-19.30 – tyhjennetään mieli toistaen muotoa, joka kiehtoo itseä. Harjoitellaan läsnäoloa ja uppoutumista värien ja kuvioiden maailmaan. Arki jää taatusti taa ja mieli kevenee!
  2. Voimavarapaja 2.2. klo 17.30-19.30 – mistä saat voimaa arkeen ja miten nostat energiatasojasi tietoisesti. Oikeilla kysymyksillä löydät unohtuneita tai uusiakin voimavaroja.  Piirros- tai akryylitekniikka.
  3. Unelmapaja 16.2. klo 17.30-19.30 – mitä kohti haluat mennä? Pääset asettamaan itsellesi unelmia kohti vieviä tavoitteita ja pohtimaan sopivia askelia eteenpäin. Piirros- tai akryylitekniikka.
  4. Maskityöpaja 8.3.  klo 17.30-19.30 – tutustutaan sisäiseen ja ulkoiseen maailmaamme maskityöskentelyn avulla. Miten opit ohjautumaan ulkoisen sijaan sisäisesti. Voit peilata maskin avulla niin ihmissuhteita, kuin suhdetta itseen. Maskipohja on valmiina, toteutus on vapaa.
  5. Löydä sisäinen taiteilijasi 22.3. klo 17.30-19.30 – mitä luovuus tarkoittaa sinulle? Miten luovuutta voi hyödyntää arjessa, omassa ajattelussa ja vaikkapa tunteiden käsittelyssä. Laajennetaan käsityksiämme ja annetaan mennä, sekoitetaan tekniikoita ja kokeillaan rajoja. 

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan iltaan. Ilmoittautumisaikaa on jokaista pajaa edeltävään päivään.

Huom! Päivämäärät eivät ole joka toinen perjantai, vaan ne vaihtelevat

Ilmoittautuminen: jaana@jaanamikkonen.com

Saat maksutiedot, osoitteen ja muut lisätiedot vahvistusviestissä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Olen Jaana Mikkonen, ratkaisukeskeinen valmentaja, hyvinvointivalmentaja ja personal trainer. Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi taideterapian ohjaajaksi, palautumisvalmentajaksi ja ravintovalmentajaksi. Kaikki opinnot ovat loppusuoralla. Valmennustyöstä minulla on kokemusta 10 vuoden ajalta.

Voit tilata luovuuspajan myös esim syntymäpäiville, tyhy-päivään tai muuhun sopivaan tilaisuuteen. Kysy lisää:

045 641 8645 tai jaana@jaanamikkonen.com