Luovuusryhmät Vuoreksessa

Aikuisten luovat ryhmät Vuoreksessa perjantaisin klo 17.30-19.30. Lue teemoista tarkemmin kuvan alta.

HUOM! Seuraavat illat tulossa syksyllä 2024 – Hyvää kesää!

Tiedustelut:

jaana@jaanamikkonen.com

Esimerkkiteemat:

  1. Aikaa unelmille – mitä kohti haluat mennä? Pääset asettamaan itsellesi unelmia kohti vieviä tavoitteita ja pohtimaan sopivia askelia eteenpäin. Piirros- tai akryylitekniikka.
  2. Voimavarojen äärellä – mistä saat voimaa arkeen ja miten nostat energiatasojasi tietoisesti. Oikeilla kysymyksillä löydät unohtuneita tai uusiakin voimavaroja.  Piirros- tai akryylitekniikka.
  3. Unelmapaja – mitä kohti haluat mennä? Pääset asettamaan itsellesi unelmia kohti vieviä tavoitteita ja pohtimaan sopivia askelia eteenpäin. Piirros- tai akryylitekniikka.
  4. Maskityöpaja  – tutustutaan sisäiseen maailmaan ja ulkoiseen maailmaan maskityöskentelyn avulla. Miten opit ohjautumaan ulkoisen sijaan sisäisesti. Maskipohja on valmiina, toteutus on vapaa.
  5. Löydä sisäinen taiteilijasi – mitä luovuus tarkoittaa sinulle? Miten luovuutta voi hyödyntää arjessa, omassa ajattelussa ja vaikkapa tunteiden käsittelyssä. Laajennetaan käsityksiämme ja annetaan mennä, sekoitetaan tekniikoita ja kokeillaan rajoja. 

Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan iltaan. Ilmoittautumisaikaa on jokaista pajaa edeltävään päivään.

Huom! Päivämäärät eivät aina ole joka toinen perjantai, vaan ne vaihtelevat

Ilmoittautuminen:

jaana@jaanamikkonen.com

Saat osoitteen ja muut lisätiedot vahvistusviestissä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Olen Jaana Mikkonen, ratkaisukeskeisen taideterapian ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja hyvinvointivalmentaja. Valmennustyöstä minulla on kokemusta 10 vuoden ajalta.

Voit tilata luovuuspajan myös esim syntymäpäiville, tyhy-päivään tai muuhun sopivaan tilaisuuteen. Kysy lisää:

045 641 8645 tai jaana@jaanamikkonen.com