Itsevalmennus verkkokurssi

Energisyyttä? Innostumista? Onnistumisen tunteita? Iloa ja oivaltamista? Tasapainoa elämään? Elämästä nauttimista? Motivaatiota? Aikaa itselle? Hyvää oloa? Terveyttä? Tuloksia?

Lue, miten voit löytää elämääsi tasapainoa, hyvää oloa ja energisyyttä.

Usein hyvän ja mielekkään elämän esteeksi muodostuu jatkuva väsymys, stressi ja aikapula, sekä kokemus siitä että tapojaan on vaikea muuttaa, koska itsekuri ja motivaatio eivät tunnu riittävän muutoksen tekemiseen. 

Uuden vuoden alku ja lupaukset tuli ja meni ja mielessä saattaakin korventaa pettymys siitä, että en taaskaan pystynyt pudottamaan sitä viittä tai kymmentä kiloa, en lähellekään. Innostus on vaihtunut itsesyytöksiin ja lannistumiseen. Olo voi olla vähän toivoton.

Meistä useimmat ovat kokeneet tämän saman syklin. Kenties joka vuosi, kunnes ei välttämättä jaksa enää edes yrittää.

Haluatko tietää miksi kompastut? Haluatko oppia ylittämään nämä esteet? Se on mahdollista!

Tielläsi on muutamia esteitä, jotka on hyvä tiedostaa, jotta ensi kerralla mahdollisuutesi onnistua kasvaa. 

Usein muutos on hyvin radikaali – koko elämä käännetään 90 astetta toiseen suuntaan eli ryhdytään rajoittamaan syömistä rajusti ja lisätään liikuntaa reippaasti. Ja siis miksi ei, sehän tekee tosi hyvää ja tuloksia alkaa tulla? Ongelma on siinä että muutos on mielelle niin vaativa, että sitä on vaikea pitää yllä riittävän pitkään, jotta tulokset olisivat pitkäkestoisia. Muutos vaatii niin paljon huomiota ja skarppaamista, että mieli väsyy ja väistämättä edessä on uupumus ja paluu tuttuun vanhaan.

Mitäpä jos lähestyisikin asiaa tällä kertaa toisella tavalla? Mitä jos oppisit uusia ongelmanratkaisun taitoja, joiden avulla pystyisit tarttumaan pulmiisi aivan uudesta toimivammasta näkökulmasta.

Onnistunut muutos vaatii elämän tarkastelua kokonaisuutena, koska usein esteet omalle hyvinvoinnille ovat hyvin todellisia arkisia haasteita – oikeita ongelmia: aika ei kerta kaikkiaan riitä, makeanhimoa on vaikea selättää tai ruuhkavuodet on meneillään ja itselle on haastavaa nipistää edes pieni hetki.

Opit itsevalmennuksen menetelmiä, joilla voit selättää nuo ongelmat ja luoda selkeyttä ja tasapainoa elämääsi, niin että arki ei ole jatkuvaa sinnittelyn ja huonon oman tunnon kierrrettä. Itsevalmennus on kykyä johtaa itseään valmennuksellisin keinoin ja kurssin harjoitusten myötä sinulla on aina tarvittavat työkalut mukanasi. 

Itsetuntemuksesi ja kykysi ratkoa arkisia haasteita kehittyy, eikä paluuta entiseen ole. Tulet tietoiseksi kriittisen tärkeistä elementeistä elämässäsi, jotka vaativat huomiotasi todellisen muutoksen tekemiseksi.

Itsevalmennuksen perusteet-kurssilla opit työkaluja, joiden avulla ajattelusi ja toimintapasi muuttuvat väistämättä hyvinvointiasi tukeviksi. Kun opit nämä itsevalmennuksen menetelmät – väitän että niistä ei voi poisoppia. Sinulla on sellainen tietopankki omassa mielessäsi, että sille on vaikea pistää hintalappua, niin arvokas se on.

Mitä saat ja mitä kurssi maksaa:

 • Kurssin normaalihinta on 79 €, mutta nyt saat sen alennettuun hintaan 49€
 • Kurssi alkaa 14.3. ja kestää 3 viikkoa. 
 • Olen kurssilla vastaamassa kysymyksiin ja toivonkin että niitä tulisi runsaasti, että voin olla parhaalla mahdollisella tavalla avuksi.
 • Saat itseopiskelumateriaalit käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi, mutta mielessäsi ne säilyvät aina. Osa materiaaleista on tulostettavissa.
 • Itseopiskelumateriaali löytyy kurssialustalta ja se koostuu videoista ja kirjallisesta materiaaleista. 
 • Kurssilla on arkeen soveltuvia harjoituksia
 • Kurssi vaatii halua itsetutkiskeluun ja kehittymiseen
 • Kurssi ei ole terapiaa tai siihen rinnastettavaa toimintaa, vaan oman toiminnan tarkastelua arjen tasolla

Jos haluat ennakkoilmoittautua tai kysyä kurssista lisää, jätä yhteystietosi tällä yhteydenottolomakkeella, kiitokset!

Valmentajanasi toimii Jaana Mikkonen, Ratkaisukeskeinen valmentaja, personal trainer ja hyvinvointivalmentaja.

Useimmin kysytyt kysymykset:

 • Kurssimaksu on kertamaksu, muita kuluja ei tule.
 • Kurssi toteutetaan Campwire-kurssialustalla ja saat kirjautumistunnukset tilauksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
 • Tarvitset kurssin käymiseen älylaitteen eli älypuhelimen tai tietokoneen, jossa on nettiyhteys